Brasilialainen toteutuvia unia näkevä **Jucelino da Luz** kävi Suomessa lokakuun alussa, jolloin minulla oli ilo ja mahdollisuus haastatella häntä artikkelia varten Sielun peili -lehteen. Samassa yhteydessä videoin Marjaana Will-Vidlundin järjestämän puhetilaisuuden Balder-salilla 6.10.2013, josta tämä seuraava videosivu on kooste. Teen parhaillaan videota myös Jucelinon haastattelusta. Tällä sivulla nähtävällä luentovideoilla Ann Kristin pohjustaa tapauksen Jucelino ja kertoo kirjeiden autenttisuudesta. Jucelino kertoo varmuudella 1.1.2013 – 30.11.2018 välillä odotettavasta La Palman saaren Cumbre Viejan tulivuoren purkauksesta ja sitä seuraavasta megatsunamista sekä tuon megatsunamin seurauksista.

Tässä Ann Kristin Espefjordin esittelyvideo pohjustukseksi Jucelinon luennolle:

Katso Youtubessa

 

Brasilialainen unennäkijä

Tällä videolla brasilialainen untennäkijä, Jucelino Nóbrega da Luz, kertoo siitä kuinka maailman ekologian tila on paljon pahempi kuin yleisesti kuvitellaan. 2020 on liian myöhäinen aloitusajankohta CO2-päästöjän vähennyksille, hän sanoo.

Katso Youtubessa

Jucelino videos in English